I denna ljuva sommartid

Aldrig tror jag att man varit mer redo för en sommar med sol, bad, grillkvällar, utflykter, middagar, semester, fotboll, serier och sköna dagar i hängmattan än vad jag är nu.

Juni har bjudit på otroligt vackra dagar och kvällar, och känslan av att sommaren bara börjat är magiskt!
Midsommarhelgen har precis passerat och den firades på Österlen med en kär barndomskompis med familj. De bjöds på bad, fina samtal, biltur och avslutades sedan med en härliga lång middag på balkongen.

IMG_1841.jpeg

Min uppgift till midsommarmiddagen var att fixa efterrätt. Det blev en mascarponekräm smaksatt med vanilj, picklade jordgubbar, jordgubbssirap och färska jordgubbar som toppades med rostade kokosflingor.
Enkelt, gott och somrigt!

Picklade jordgubbar i en lag med rosmarin och vaniljstång

Picklade jordgubbar i en lag med rosmarin och vaniljstång

Imorgon väntar en middagsdejt med två vänner på Grand i Lund.

Tills vi hörs,

Allt gott! ❤️

Föregående
Föregående

Semestertripp

Nästa
Nästa

April April