Vänner och familjehäng

By augusti 2, 2020augusti 4th, 2020Bakning, Cafe, Inredning, Restaurang

Vi är redan inne i Augusti månad och min sista semester vecka är på väg att nå sitt slut. Veckan började med en tur upp till Lerum för att spendera några dagar med familjen. Vi hann med en snabb tur på stan och Artilleriet där jag kompletterade med en fin, rosa glaslykta. På kvällen var vi till Alingsås och åt middag på Restaurang Sjö som låg väldigt fint till precis bredvid ett litet köpcenter med utsikt över en sjö. Där åt jag en råbiff med tillbehör. Jättevackert upplägg, men alldeles för stor portion för mig.

På onsdagen var jag ute och sprang en runda innan vi åkte till Nääs Fabriker för att kika i lite affärer och äta lunch på deras kafe. Hittade jättefina fat som keramikern Kajsa Cramer och mönsterdesignern Emma von Brömssen hade skapat tillsammans så två stycken fick följa med hem. Nääs Fabriker är ett mysigt utflyktsmål som bland annat anordnar olika events, men här finns också flera små butiker man kan strosa runt i, en restaurang och ett kafe där man kan äta lunch och en hotelldel med tillhörande badhus om man önskar bo över. Jag har själv inte övernattat här men det står på min önskelista.

I fredags var jag i stan på AW med fina väninnor. Vi började med en drink på Care/of Cocktail Bar innan vi gick till Saluhallen och åt middag från Pink Head Noodle Bar. Till efterrätt mumsade vi i oss glass. Kvällen slutade med ett glas Champagne på Sushi rebellion som ligger på Mäster Johansgatan. Ett gott avslut på en härlig kväll!

I dag är det söndag och helgen övergår snart till rutiner, jobb och tidiga morgnar. Det är inget som jag direkt ser fram emot men vet mycket väl att när det gått några dagar kommer det kännas lite bättre.

Nu blir det söndagsfilm och smågodis innan det är dags att ladda för en ny vecka.

Allt gott! ❤

Leave a Reply