6 månader senare

By februari 23, 2020Ekologiskt, Matlagning, Restaurang

Ser att det nästan är exakt 6 månader sedan mitt senaste inlägg. Det har varit en tuff höst på många sätt vilket har gjort att jag inte haft någon inspiration eller ork till att göra något. Varken baka, laga mat, träna eller vara ”social” på social media.

Idag känner jag mig mycket bättre och min drivkraft och inspiration börjar sakta men säkert komma tillbaka.

Denna vecka har det varit sportlov i Skåne och då passade även jag på att vara ledig två dagar. I fredags blev det en utflykt till Slaktaren i Lomma för lite lunch.

Jag åt en vegetarisk böngryta med jordärtskockspure i botten dekorerat med svamp, ramslök, syltlök, soja, sockerärtor, friterade jordärtskocka och ett tempererat ägg på toppen. Så vackert upplagt, gott och mustigt!

På hemvägen blev det ett stopp på Bageri Leve för att testa deras semmelmunk.

Att mat och fika kan göra en så lycklig!

I eftermiddag blir det söndagsmiddag med några vänner så nu står handling och matlagningen på agendan.

Ha en skön söndag!

Allt gott! ❤️

Leave a Reply