Fina, sköna Augusti

By augusti 16, 2020augusti 19th, 2020Tips, Vardag

Sommaren är ännu inte till ända utan vädret har varit fantastiskt de senaste dagarna. Helgen har spenderats både hemmavid men även en sväng ner till Näset för en förmiddag på stranden har också hunnits med. Medan jag låg på stranden och solade, tog ett dopp och tjuvlyssnade på strandgrannarna stod min sambo och slog lite golfbollar på Flommens GK.

Min tanke är att rivstarta denna höst med bättre kost och planerar inför kommande arbetsvecka lite olika små mellis som jag kan ta med mig till jobbet. Köpte hallon häromdagen och de var så otroligt söta och goda.

En kopp fylld med snacks till fördrinken. Hallon och lättsaltade chips.

Idag gjorde jag ett nyttigare mellis som bestod av naturell youghurt, jordgubbar, limezest och limejuice toppade med hackade pistagenötter. Enkelt, friskt och jättegott!

Under kommande vecka tänkte jag koka både rabarber – och äppelkompott som man kan använda till både frukost, mellis och efterrätt. På tomten står det ett stort äppelträd som ger ofantliga mängder av frukt varje år. Denna höst tänker jag att jag ska ta tillvara på så mycket frukt som möjligt så jag kan både baka, koka och frysa in.

Tills vi hörs nästa gång,

Allt gott! ❤

Leave a Reply