Överraskningarnas helg!

By augusti 25, 2019Restaurang, Tips, Weekend

Paow! Wow! Vad är det som händer?

I fredags eftermiddag plingar det till i min mobiltelefon och tre bilder på vår familjegrupp dyker upp. Första bilden är på min svägerska och hennes vän i underbara spetsklänningar och vackra blomsterbuketter. De andra två bilder är på min bror och svägerska, uppklädda och vackra, bilder tagna i en underbar miljö.

Det visar sig att de har gått och gift sig. Ett dubbelbröllop. I all hemlighet. På Österlen.

Förstå vad snopna alla blev! Haha

Men oj så H I M L A roligt!

Underbara, vackra, kärleksfulla, omtänksamma människor har lovat att vara varandra trogen och stötta och älska varandra i vått och torrt. Bättre än så kan det inte bli!

Även om vi inte fick vara med på vigseln vankas det dubbel bröllopsfest i November. Det måste ju därmed innebära att man slipper hålla tal?! Puh!

Skåne och Malmö har bjudit på riktigt sommar väder i helgen. I går kväll bokade vi bord på Dragörkajen i Limhamn. Vi cyklade dit och väl där beställde jag in en Moules Frites och ett gott, kallt glas vitt vin. Innan vi cyklade iväg gjorde jag en lördagsdrink, Bourbon Sour. Helt i min smak och absolut något ni borde testa!

Så härligt det känns att maxa ut de sista fina sommardagarna.

Tidigare idag pratade jag med en kär vän och vi bokade precis in en Göteborgs weekend i höst. Har både ett och två hotell som jag gärna vill testa, så även restauranger. Får se om något av förslagen faller henne i smaken.

Det kommer bli super mysigt!!

Nu laddar jag inför en ny jobb vecka och hälsar snart September välkommen!

Allt gott! ❤️

Leave a Reply