Sthlms weekend
Har precis kommit hem efter en tjejhelg med mina barndomsvänner i Stockholm. En super trevlig helg med skönt sällskap, god mat och härliga samtalsämnen.Vi hade bokat restaurangen på Fotografiska på lördagkvällen och jag hade verkligen sett framemot och längtat efter att besöka Paul Svenssons restaurang där huvudråvaran alltid är en grönsak men smaksätts med råvaror från både växt - och djurriket.Jag valde en trerätters meny där förrätten bestod av potatis i brynt smör, kallrökt gräddfil och sikrom.Varmrätten bestod av långbakad rödbeta, grillad potatispuré och basilika.
Och sist men inte minst efterrätten som bestod av hjortron, rostat emmervete, kola, rosmarin och getmjölksherbet.
Önskade man kunde man lägga till antingen ett fisk eller köttprotein till de två första rätterna men det var inget som jag valde till.Maten var väldigt god, lagad med massor av kärlek och fantastiskt roligt och inspirerade att få äta otroligt komponerade, överraskande och vällagade maträtter av säsongens skafferi.Helt klart en restaurang jag rekommenderar och som jag gärna kommer tillbaka till.Allt gott!